homepage marjonsplaza.com
homepage marjonsplaza.com
VV Brabantia organiseert weer een grote

VLOOIENMARKT

zondag 11 mei 2008
(1e Pinksterdag)
van 10.00 tot 16.00 uur


Gemeentelijk sportpark De Hurk
Rijstenweg 1, Eindhoven

                                        
Inlichtingen en kraamhuur:
06-48 50 58 83 en 06-55 18 32 29


printable  versie in Word

routebeschrijving en plattegronden


Tip je vrienden Tell A Friend! Tell a friend

En kijk even bij www.hansverbeekinterieurbouw.nl
(Deze routebeschrijving is bedoeld als hulpmiddel. Eventuele omleidingen e.d. zijn niet meegerekend. Als u een navigatiesysteem gebruikt: tik Rijstenweg 1 Eindhoven in.)

Routebeschrijving
Komende uit de richting Tilburg:
Neem de A58 in de richting Eindhoven/Veldhoven. Op het knooppunt Batadorp houdt U rechts de richting aan van de A2/E25, Maastricht/Venlo/Randweg Eindhoven. Na ongeveer 5 kilometer houdt U links de richting aan van Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt U helemaal af totdat U op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat U meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat U dan rechstaf, zodat U op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt U driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Den Bosch:

Neem de A2 richting Eindhoven. Op het knooppunt Batadorp houdt U links de richting aan van de A2/E25, Maastricht/Venlo/Randweg Eindhoven. Na ongeveer 5 kilometer houdt U links de richting aan van Eindhoven-Centrum, Strijp. Deze weg rijdt U helemaal af totdat U op een rotonde komt. Op deze rotonde gaat U meteen rechtsaf (eerste afslag). Bij de stoplichten slaat U dan rechstaf, zodat U op de Zeelsterstraat zit. De eerste rotonde op deze straat neemt U driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Helmond:

Neem de A270 richting Eindhoven, totdat U bij een grote rotonde komt. Hier slaat U rechtaf, de ringweg op. De ringweg krijgt allerlei verschillende namen (Onze Lieve Vrouwestraat, Kronehoefstraat). Bij de volgende rotonde (kruising met de Boschdijk) gaat U rechtdoor, verder op de ringweg. Ook de volgende rotonde steekt U over, totdat U bij stoplichten komt. Hier gaat U rechstaf de Zeelsterstraat in. De eerste rotonde op deze straat neemt U driekwart, linksaf dus. U zit nu op de Rijstenweg, aan de linkerkant ligt ons sportpark.

Komende uit de richting Maastricht/Venlo:

Neem de A2/E35 richting Eindhoven. Dichtbij Eindhoven moet U de borden Randweg Eindhoven/'s Hertogenbosch/Amsterdam/Tilburg/Antwerpen aanhouden. Op knooppunt de Hogt houdt U rechts aan richting Randweg Eindhoven/Veldhoven. Neem afslag 31 De Hurk/Veldhoven/Strijp. Aan het einde van deze afslag gaat U linksaf richting de Hurk. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat U dan rechtsaf de Zeelsterstraat op. Na ongeveer een kilometer krijgt U een rotonde waarop U rechtsaf slaat. U bevindt zich nu op de Rijstenweg, het sportpark ligt aan de linkerkant.


Website voetbalvereniging Brabantia Eindhoven: http://www.vvbrabantia.nl

Marjon van der Lande & Hans Verbeek, Eindhoven, Nederland
© vanaf 2002